Coddlers Cave konsert

Lørdag 14. september kl. 19.00 i Hollenderiet.

Billetter kr 200,- .​ Bestilles på tlf. 62 50 88 00 eller kjøpes i døra.​


Coddlers Cave består av:

Dag Einar Storlykken – tangenter og vokal
Stig Erik Tangen – bass, gitar og tangenter
Ola Wiker – gitar
Asta Christin Holen – trommer

Dette sier bandet om seg selv:

«Coddlers Cave er et band som ble startet vinteren 2012 av noen spilleinteresserte voksne som kom i kontakt med hverandre ut fra felles interesse og musikalske referanser. Vi startet med et ønske om å spille låter fra 70-tallet, og gjerne også presentere dette for andre.

Vi har etter hvert lagt bort coverlåtene, og funnet glede i å lage egen musikk mest for øret, og mindre for dansefoten. Det er ikke helt lett å bestemme vår genre-tilhørighet siden vi henter impulser fra det aller meste fra reggae til gregoriansk korsang, men vi er i bunn og grunn rotfestet i 70- og 80-tallets progrock.

På søken etter et passende bandnavn kom vi over en mann ved navn Franz Reichelt som døde i 1912 100 år før vi startet Coddlers Cave. Historien til denne mannen har inspirert oss til å lage en musikalsk fortelling som varer i ca. 50 minutter.

Franz Reichelt (1879 4. februar 1912) var en fransk skredder som hoppet fra Eiffeltårnet under testing av en egendesignet bærbar fallskjerm. Reichelt ønsket å utvikle en dress for flygere som ville konvertere til en fallskjerm under fall fra fly. Vi spiller vanligvis dette verket i sin helhet uten pauser.

Vi har også enkeltstående låter i porteføljen vår som er ganske lange, og byr på stor dynamikk, temaskifter, overganger og instrumentalpartier.

Selve bandnavnet Coddlers Cave spiller på det engelske ordet «coddler» eller «to coddle», som betyr å tilberede mat sakte og forsiktig på lav varme. Det er også et slags hint til ordet «cuddle»... «Cave» betyr «hule» på Norsk. Så Coddlers Cave er en «hule» der vi tilbereder vår musikk kjærlig, sakte og forsiktig.»

Hør historien om Franz Reichelt.

Tidligere medlemmer:

Bård Vesterdal (gitar)
Mai-Britt Buajore (vokal)
Marte Georgstad (tangenter, vokal, gitar)
Christian Nickelsen (trommer)
Eirik Skomakerstuen (trommer)
Esten Grafsrønningen (trommer)
Per Erik Hagen (trommer)