Hopp til hovedinnhold

Uteområdet og lekeplassen på Klevfos

Vi har et flott uteområde som egner seg til mange aktiviteter. Lekeplass, husker, grillplass, turstier og store grøntområder der både store og små kan utfolde seg.

 • Barn som klatrer i klatrestativ
  1/4
  Barn i lek
 • Barn som klatrer på stokk
  2/4
  Lekeplassen
 • Barn som klatrer på klatrestativ
  3/4
  Barn i lek
 • Fornøyde barn foran klatrestativet
  4/4
  Barn i lek

Om du skal feire barnebursdag, sommeravslutning, grillkveld eller bare komme sammen med gode venner, er Klevfos et flott sted for dette. Her kan dere være i rolige omgivelser både på dagtid og kveldstid. I 2013 ble vi sponset av Klevfos venner med en flott lekeplass. Denne har blitt veldig flittig brukt, både av skoler/barnehager og av familier. Det er folk der nesten til alle døgnets tider og de storkoser seg. I 2015 fikk Klevfos Venner også satt opp en gapahuk i forbindelse med lekeplassen. Der er det også tønnegriller tilgjengelig. Dette var et kjærkomment tilskudd til området her, og det som er veldig bra er å oppdage at folk rydder opp etter seg og forlater området rent og pent. 

Utenfor inngangen til fabrikken er det også mulig å sitte under tak i tilfelle det skulle komme noen regndrypp. 

Uteområdet her er også veldig ofte benyttet til fotografering av både konfirmanter og brudepar. Her er mange flotte bakgrunnsmotiv både fra naturens side og fabrikkbygningene. Ta kontakt for avtale.

 • En gruppe ungdommer på en grillplass, med tønnegrill, benker og bord.
  I JH Studios/ Lars Martin Bøe

 


Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2